Nieuwste Technologie Voor Dak- & Gevelreiniging

Beste Resultaat/Prijs en milieuvriendelijke reininging
Jarenlange ervaring.

Scroll
logo icoon steam4ce Ninove gevelreiniging en dakreiniging nano

Bij Steamforce vindt u info over dakreiniging en dakcoating, gevelreiniging alsook reiniging van oprit, terras of balkon. We hebben de juiste expertise en technologie voor effectieve reiniging van allerlei oppervlakken.

Bel ons voor uw project: 0488 261 277

Diensten: Reiniging van

Daken

Bekijk Foto's

Contacteer steam4ce te Aspelare voor het grondig reinigen van alle soorten dakbedekkingen: klei, natuurleien, kunstleien, betonnen dakpannen... Ons gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zorgt voor volledige ontmossing van uw dak en verwijdering van allerhande groenaanslagen op dakpannen, alsook het reinigen van de dakgoot en verwijderen van vuil. Zelfs wanneer uw dak geen mosvorming vertoont kan het raadzaam zijn om het dak toch van tijd tot tijd te laten reinigen. De reiniging van een dak neemt 1 dag in beslag en is mogelijk in alle weersomstandigheden.

Opritten/Terrassen

Bekijk Foto's

Jarenlange ervaring in effectieve reiniging van opritten en terrassen. Bovendien kiest Steam4ce voor een milieuvriendelijke aanpak. In tegenstelling tot mechanische reiniging zorgt de stoomreiniging van Steam4ce voor geen schade aan de ondergrond. Het ecologische product werkt maximaal in om de bevuilingen op uw terras of oprit grondig te reinigen, zonder daarbij stenen of ondergrond aan te tasten.

Steam4ce is ook technisch uitgerust voor het reinigen van balustrades aan appartementen: Bekijk hier de video

Gevels

Bekijk Foto's

Gevelreiniging van baksteen, natuursteen en andere minerale bouwmaterialen waaruit uw gevel bestaat worden aangepakt door ons expertise team. Uw gevel wordt grondig gereinigd met de knowhow van Steam4ce waarbij uw gevel als nieuw ervaren wordt. De reiniging van een gevel voor gewone woning neemt 1 à 2 dagen in beslag, van zodra het grotere projecten zijn wordt de termijn ook groter dat we eraan werken. Gevelreiniging is mogelijk in alle weersomstandigheden. Vrij van bevuilingen op de gevel, en door de ecologische aanpak wordt het materiaal niet aangetast. Hierdoor is zelfs reiniging van bouwwerken en beschermde monumenten mogelijk.

Nabehandeling

Steamforce te Aspelare gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging

Het bouwmateriaal waterafstotend te maken, dwz de ondergrond wordt waterafstotend gemaakt en hierdoor beschermd na de reiniging. De technische uitleg en voordelen van de Nanoskin nabehandeling van Steam4ce worden in volgende pdf's toegelicht:

De nabehandeling zorgt voor een optimale bescherming tegen mos en vuil. Minder onderhoud vereist achteraf waardoor je kosten uit bespaart!

Steam4ce kiest voor zijn nabehandeling voor ecologische en kwalitatieve coatingproducten volgens nanotechnologie. We leveren steeds een constante kwaliteit door gebruik te maken van producten die technisch gekeurd en geëvalueerd worden.

Gevels: kies voor onze nabehandeling om de wanden van de poriën waterafstotend te maken. De nano technologie zorgt dat de gevel waterafstotend wordt maar toch kan ademen. Deze coating zorgt voor het beschermen van de geveldelen tegen verdere verwering en tegen de weersinvloeden. Bekijk hier een filmpje waar we de nano technologie testen op een bevuilde gevel: video effect nanotechnologie >>

Opritten/terrassen: maak uw terras of oprit doorschijnend waterafstotend met onze airbrush nabehandeling. Dit beschermt het terras of oprit tegen alle weersinvloeden.

Voor daken kan men kiezen voor een gekleurde coating waardoor je dakbedekking er helemaal als nieuw uitziet (nabehandeling duurt ongeveer 1 dag). Kies voor onze dakcoating service als totale eindafwerking! Een hellend dak schilderen in donkere kleur en toch koele ruimte onder dak behouden kan bij Steam4ce. Bekijk in volgende pdf even de technische uitleg hieromtrent: Warmtereflecterende dakverf ArdoCool*. *"uittreksel uit het WTCB-proefverslag DE 632xB900 van de Rewah-Ardocool"

Bij elke reiniging staan wij in voor de totaal opkuis na de werken zodat de klant nooit werk achteraf heeft om nog iets op te kuisen (dakgoot, gevel, ramen, oprit, veranda,...): alles wordt proper achter gelaten door ons.

Voordelen

  • Reiningen van alle ondergronden
  • Milieuvriendelijk
  • GEEN chemicaliën/hoge druk/beschadiging
  • BESTE resultaat/prijs
  • Jarenlange ervaring

Nieuws: Laatste Fb posts

Voor & Na Fotogalerij

staat van het terras voor reiniging
eindresultaat klinkers van terras na reiniging Steamforce Aspelare
staat van bakstenen gevel voor reiniging
Gereinigde gevel door Steamforce Aspelare
staat van leien dak voor reiniging
Leien dak gereinigd en afgewerkt met coating door steamforce Aspelare
staat van gebouw voor gevelreiniging
gevelreiniging project 2019 eindresultaat steamforce Aspelare
staat van de gevel in crepi voor reiniging
Gevel in crepi resultaat na gevelreiniging
staat van de gevel aan een huis voor reiniging
gevel resultaat na reiniging door steamforce Aspelare

Contacteer Ons

 0488 261 277   Steamforce

Contacteerformulier

Als u graag een vrijblijvende offerte of afspraak wenst, gelieve dit formulier in te vullen.

Gelieve velden met een * in te vullen.

Gelieve aan te vinken om toestemming te geven om jouw gegevens te laten opslaan in lijn met het privacybeleid*.

Ga naar YouTube video Steam4ce

SteamForce

You Tube Channel

Bekijk ons YouTube kanaal voor meer info over onze innoverende schoonmaaktechnieken en coating technologieën voor dak- en gevelreiniging, reiniging van oprit, terras, balkon, parking, en garage.